A következő recept nem épp világbajnok kategória, de azért felteszem, mert mégis csak saját, és kísérleteim közé tartozik. Mindenesetre ehető. Fasírt egy kicsit másképp.

Tehát:

0,5 kg darálthús
2 kicsi cukkini
1 tojás
só, bors, fokhagyma
1 marék szezám mag

A cukkinit lereszelem, lesózom, kicsavarom, majd hozzáadom a darált húshoz. A többit szintén belekeverem,majd sokáig, egyneművé gyúrom. Kissé lágy lesz, de amikor sül, megkeményedik. A szezám magtól kicsit kesernyés lesz, szóval ez kihagyható. Igazából el tudom képzelni még pirított hagymával, összetört főtt tojással, pirított gombával, és kicsi májjal is. De ezekkel nem próbáltam még.:) Szóval az egészet cipó alakúra formázom, majd egy kizsírozott tepsiben addig sütöm lassú lángon, míg szép, piros nem lesz a teteje. Hát ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://hakapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr662931108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása